Maak digitale werkbonnen aan voor elke interventie of opdracht bij een klant. Nadien maak je automatisch een factuur aan op basis van de werkbon.

digitale

Werkbonnen

Werkbonnen

DIGITALE WERKBON

Maak digitale werkbonnen aan voor elke interventie of opdracht voor een klant. Zo heb je steeds een historiek van de uitgevoerde werken bij de klant. Het laat jou toe om bij een volgende interventie te zien welke werken er reeds hebben plaatsgevonden. Dit kan zelfs van jaren geleden zijn.

Werkbonnen kunnen gebruikt worden voor diverse werken zoals werken aan een voertuig, een herstelling van een chauffageketel, uitvoeren van werken aan een woning noem maar op.

Na het invullen van de werkbon kan je de klant de werkbon onmiddellijk laten ondertekenen op het touchscreen van jouw smartphone of tablet pc voor akkoord. Zo zijn er achteraf ook geen discussies.

Vanaf de werkbon kan je in 1 klik een factuur aanmaken. Zo worden de uitgevoerde werken direct in rekening gebracht op basis van de gewerkte uren en rijtijden.

Zo gemakkelijk kan het zijn! Probeer het vandaag zelf nog uit

Overal toegankelijk
Gebruiksvriendelijk
Meer tijdswinst
Kostenbesparend
Integraties
Ingebouwde workflows

VOORDELEN VAN EEN DIGITALE WERKBON

Minder papierwerk, minder uren op kantoor en een handig overzicht bij elke klant

Overzicht

Met 2FACT heb je een handig overzicht van al jouw werkbonnen. Zo zie jij direct welke werkbonnen nog moeten gefactureerd worden en kan je snel een factuur aanmaken.
Per klant zie je ook alle werkbonnen. Zo zie jij snel welke werken er reeds voorheen werden uitgevoerd bij deze klant.

Je hebt de werkbonnen overal ter wereld op zak in jouw smartphone. Ook de projectmanager heeft direct een overzicht.

Tijdsbesparend

Je hoeft nadien niks over te typen van een papieren werkbon. Met 2FACT maak je ter plaatse jouw werkbon op via jouw smartphone of tablet. Nadat de klant getekend heeft zet je de werkbon om in een PDF bestand en mail je dit door naar de klant.
Maak je ook gebruik van facturen in 2FACT? Dan kan je vanop een werkbon direct een factuur aanmaken met alle gegevens van de werkbon. Zelfs de uren van jouw verplaatsing kan direct in rekening gebracht worden.

Workflow

Werk je samen met iemand die de administratie of facturatie doet? Met 2FACT komen de werkbonnen real-time toe op kantoor. De administratie kan direct actie ondernemen en de factuur opmaken.

Doe je alles nog zelf? Geen probleem! Als je wil kan je direct ter plaatse de factuur opmaken. Als dat niet handig is als je graag snel betaald wil worden voor de uitgevoerde werken.

Veiligheid en Betrouwbaarheid

We begrijpen hoe belangrijk de veiligheid is. Daarom hebben we robuuste beveiligingsmaatregelen geïmplementeerd om ervoor te zorgen dat je gegevens te allen tijde veilig zijn. Daar hoef jij dus niet van wakker te liggen.

Toegangsrechten

Werk je met meerdere teams? Dan kunnen we zelfs de werkbonnen afschermen van de andere modules zoals facturen, creditnota’s en offertes.

Zo hoeven techniekers niet de facturen te zien maar wel de werkbonnen, verbrandingsattesten of andere documenten.

SAMENWERKING

Ontdek hoe 2FACT jouw workflow kan optimaliseren

TECHNIEKER

Fred werkt als technieker. Wanneer Fred zijn opdracht heeft uitgevoerd bij de klant vult hij een werkbon in en laat hij deze ondertekenen door de klant.

ADMINISTRATIE

Nadine werkt op het kantoor. Zij ziet de werkbon na Fred zijn interventie binnenkomen. Zij kan een volgende afspraak met de klant inplannen of onmiddellijk de factuur opmaken met 1 druk op de knop.

MANAGER

Boris is op weg naar zijn volgende meeting. Hij ziet de factuur die Nadine heeft opgesteld verschijnen. Boris keurt de factuur goed en deze kan nu verzonden worden naar de klant.

Wacht niet langer! Sluit je aan bij de vele tevreden gebruikers die al profiteren van de voordelen van 2FACT. Met onze gebruiksvriendelijke interface en krachtige functies wordt factureren eenvoudiger dan ooit tevoren.

Begin vandaag nog en ontdek hoe 2FACT je kan helpen om je zakelijke relaties te verbeteren, je productiviteit te verhogen en je bedrijf naar nieuwe hoogten te stuwen.

2FACT mag je steeds 14 dagen GRATIS gebruiken. Probeer het uit en ervaar zelf het gebruiksgemak.